За онлайн консултациите

Как психотерапията ще промени живота ми?

Психотерапията ще ви помогне да промените своя живот като откриете себе си, причините за вашето емоционално състояние и житейски затруднения. Ще направите част от себе си безценни неща като това, че сте единственият човек с когото е зряло да се сравнявате, както и каква е вашата граница в отношенията с другите. Ще се научите да се уважавате и да се защитавате, без да наранявате другите.  Откривайки себе си, ще откриете и този, който заслужава вашата обич и ви носи усещането за приютеност и цялостност. Личността на психотерапевта е този ключ, който прави сложното разбираемо и достъпно и е катализатор на промяната. Промяната, която носи спокойствието, успеха и щастието.

Психотерапията ще даде нов, професионален поглед върху случващото се с вашето психическо и физическо здраве, защото те са две страни на една и съща монета. С нейна помощ, без да използвате лекарства, ще отработите личните си травми, които ви карат да се чувствате неразбран, неуспешен, тъжен, депресиран, тревожен, различен, изплашен, виновен, гневен, самотен, объркан, отчаян, безпомощен. Защото здравето е състояние на пълно физическо, психическо и социално благополучие, а не просто отсъствие на болест, разстройство или недъг. Печелите живота си такъв, какъвто го искате, губите старото си „аз“, което ви пречи да функционирате по добър за вас начин.

Психотерапия навсякъде по света

С онлайн психотерапията имате достъп до професионална подкрепа от всяка точка на света, когато и където имате нужда от нея. Тя е добър вариант за българи, живеещи или временно пребиваващи в чужбина, заради своята достъпност като цена и гъвкавост като пространство и работно време, при което получавате висококачествена услуга по европейски стандарти. Осигурете си професионална подкрепа в комфорта и сигурността на вашия дом, насладете се на защитената среда, в която никой няма да ви упреква или съди, за да работите върху промяната на собствения си живот. Онлайн психотерапията също е подходяща за хора, които искат да останат анонимни, имат натоварен график и предпочитат да провеждат срещите от удобно за тях място. Всеки от нас заслужава по-пълноценен и качествен начин на живот, позволете си да се погрижите за собственото си щастие.