Контакти

Защото психичното здраве определя нашия живот!

Психичното здраве не е само отсъствието или наличието на болест. Психичното здраве е цялостното ви психологическо състояние. То се отнася до начина по който се чувствате и управлявате емоцииите си, качеството на вашите взаимоотношения и способността ви да се справяте с трудностите.

Истината е, че за психичното здраве е нужно да се полагат грижи както за всичко друго и за това са необходими познания и умения.

Истината, че колкото повече пренебрегвате сигналите на вътрешно си „аз“ и на тялото си, толкова по-остра става нуждата от професионална помощ.

Психотерапията е хуманния, научно доказан начин за подкрепа на човешкия стремеж към самоусъвършенстване, душевен баланс и промяна, а психотерапевтът със своите знания и с личността си е носител на тази промяна.

Поискайте промяната, заслужавате я!

Таня Теохарова – онлайн консултиране и психотерапия

Практикуващ системен психотерапевт, с над двадесет години опит и множество квалификации, помогнал на стотици хора да преодолеят житейски кризи и затруднения.

 • индивидуални консултации и психотерапия
 • консултиране на двойки
 • фамилно консултиране и психотерапия
 • семинари и обучения

Променете своя живот по начин, който ви харесва, като откриете себе си и нови пътища да преодолеете житейските си кризи. Изследвайте причините защо ви се случват или не ви се случват определени неща. Преживейте травмите от миналото, така че да не токсикират сегашната ви реалност. Придобийте нов опит и модели на поведение, които ще ви позволят да имате различен живот!

Вашата осъзнатост е ключът към вашето щастие!

0882411300 

t_teoharova@abv.bg

  Таня Теохарова – онлайн психотерапевт

  Поемете по пътя на самопознанието, което ще ви направи осъзнати и балансирани. Променете своя живот като откриете себе си и причините защо ви се случват или не ви се случват определени неща.

  Таня Теохарова е опитен системен психотерапевт, с над двадесет години практика и множество квалификации, който е помогнал на стотици хора да намерят собствения си път към личното щастие.


  • индивидуални консултации и терапия

  • брачно консултиране

  • семинари и обучения

  0882411300

  t_teoharova@abv.bg

   

  С какво може да Ви бъдем полезни?